Высокое качество Пан торт силиконовые, Силиконовые хлебца, Силиконовые раунд Пан торт Поставщики в Китае

Базовая информация

Модель: 04300119

Описание продукта

Пан поп торт силикона:

1. пункт №: 043000119

2. Размер продукта: 32 * 31 * 2.5 cm

3. CBM:48pcs / 0.062cbm

4. подгонянные размер принимается.

5. Упаковка подгонянные Добро пожаловать

6. принимаются индивидуальные логотипы и конструкции

7. OEM заказы приветствуются


Office Кто мы:

150 народов, работая вместе с более чем 10-летним опытом.

150 миллионов долларов в год охватывают более чем 120 стран.

4000 квадратных метров выставочного зала

100000pcs пункт выставка


Office Наш сервис:

Покупка: 500 долгосрочное и тесное сотрудничество поставщиков

Цена: Поддержка заводов и большой объем закупок

Доставка: Наиболее конкурентоспособной морской фрахт и достаточное пространство на доставку

Инспекции: Опытная команда контроля качества и хорошие отношения сотрудничества с TUV, BV, SGS, его



Наш стандарт:

л более 15 лет опыт экспорта и 10 лет опыта управления фабрики.

л глубокое сотрудничество с сотнями заводов делает их быть нашими партнерами фирмы.

л мы сохранили отношения сотрудничества с определенных международно признанных органов сертификации и инспекции BSCI, TUV, SGS, BV.

л мы имеем профессиональное проектирование, приобретение и контроля качества команды.

Наш выставочный зал:
Showroom


Вопросы и ответы

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work.

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us.

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs.

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you.

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service.

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

mold cost to you.

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.


Группа Продуктов : Углеродистая сталь жаропрочная > Пан торт силиконовые

Письмо этому поставщику
  • *Тема:
  • для:

  • *Сообщений:
    Ваше сообщение должно быть в пределах 20-8000 символов