Высокое качество Буханку кастрюли, Малые буханку кастрюли, Пан гриль Поставщики в Китае

Базовая информация

Модель: 04100173

Описание продукта

Особенность кекса продукта Рождество дерево силиконовые формы:

1. Артикул: 04100173

2. изделия размер: 27.5 * 15 * 6,5 см

3. CBM:24pcs / 0.0148cbm

4. индивидуальный размер принимается.

5. индивидуальные упаковки Добро пожаловать

6. Индивидуальные логотипы и дизайн принимаются

7. OEM заказы приветствуются


Office Кто мы:

150 народов, работая вместе с более чем 10-летний опыт.

150 миллионов долларов в год охватывают более чем 120 стран.

4000 квадратных метров выставочного зала

100000pcs пункт выставка


Office Наши услуги:

Покупка: 500 долгосрочное и тесное сотрудничество поставщик

Цена:  Фабрики поддержки и большой объем закупок

Доставка:  Морские перевозки грузов наиболее конкурентоспособных и достаточное пространство на грузоперевозки

Инспекции: Опытная команда контроля качества и хорошие отношения сотрудничества с SGS, TUV, BV, СТС



Наш стандарт:

l над 15 лет экспорт бизнес-опыт и 10 лет опыта управления фабрика.

l глубокое сотрудничество с сотнями заводов делает их нашими партнерами фирмы.

л, мы сохранили отношения сотрудничества с определенными международно признанных сертификации и инспекции органов как BSCI, SGS, TUV и BV.

l мы владеем профессиональное проектирование, покупка и контроля качества команды.

Наш салон:
Showroom


Q & A  

question:1 .Can you do design for us?

answer:

We have a professional designer team to help our customer do design work. 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:

We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to

contact us. 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:

Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more

than 1000pcs. 

question:4.What's your payment term?

answer:

We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can

do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. 

question:5.How does your quality control?

answer:

We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we

can do inspection service for you. 

question:6. If we don`t have any shipping forwarder inChina, could you do this for us?

answer:

We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best

shipping price, and have excellent service. 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:

You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:

We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the

 mold cost to you. 

question:9.I never come toChinabefore, can you be my guide inChina?

answer:

We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.

Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. 


Группа Продуктов : Углеродистая сталь жаропрочная > Пан жареный и хлебца

Письмо этому поставщику
  • *Тема:
  • для:

  • *Сообщений:
    Ваше сообщение должно быть в пределах 20-8000 символов